sevraj

De aseara si pana astazi te-am auzit continuu!.Pot sa repet cu ochii inchisi tot ce ai spus.Sss!..Nu mai vorbi!Te rog! Te-ai dizolvat in atatea vorbe incat ai devenit transparenta.Nu ma crezi? Atunci cum de privesc prin tine?Taci!Stiu ca o sa spui ca ” ma uit prin tine ” ca atata bun simt n-am sa te privesc.

Ei bine , ” nu ma uit ” ci privesc si vad : vad prin tine dimineti,raze de soare, dar nu stiu de ce – numar mai  multe  apusuri decat rasarituri.Sa fie din cauza ca ma omorai pe la pranz?! Hmmm , nu cred ..uneori inviam inainte de asfintit.Sau – ma rog – recunosc ca ma inviai tu , apoi ma reprogramai si totul era ca la inceput.E ciudat cum toate astea suna atat de straine cat ti le spun tie.

Nu m-ai urat niciodata si asta imi da de gandit .Bine , gata ! Nu te mai intreb daca m-ai iubit dar raman pe ganduri . Oare ce era nectarul de piersici pe care il beam dimineata sau covorul pe care calcam amandoi , cartea pe care am citit-o doar pentru ca ti-a placut tie . Sunt intrebari fara raspuns .Asa traiesc – si te rog – sa nu le omori!!

Abia acum vad ca in colturile camerei a inceput sa apara mucegai; moliile de mult nu mai sunt musafiri , ci de-ai casei si usa de la balcon nu se inchide bine.E de necrezut.Mirosul de vanilie inca ma bantuie si aplicele de pe peretele diabetic de roz inca imi lumineaza gandurile serilor in care luam cina imbracati chiar elegant.Se apropie pranzul si poate o sa mor din nou .

Sau cel putin asa sper. Din cea mai fierbinte dorinta de viata , imi doresc sa ma omori , desi de aseara si pana azi dimineata am intrat si am iesit din coma de mai multe ori. Sunt dependent de moarte . Este crud adevarul, dar am facut primul pas:l-am recunoscut , te-am cunoscut.

Daca iesi pe usa aia si ma lasi sa traiesc, sa ma bucur de adierea asfintitului si de ultimele raze ale soarelui, jur ca nu ai inima!!Si chiar iti doresti sa pleci?..Eu unul nu cred!Adica stiu ca nu vrei si ..daca inca mai crezi, iti spun eu ca nu e asa!Te incalti? Ha-ha!!Nu intelegi ca nu vrei sa pleci?

Cand o sa ajungi si tu sa te cunosti?Si zici totusi ca VREI…Bine , nu iti mai zic nimic.Cum? … Teeee …descalti?!?!?! Aaaaaa..ai uitat umbrela .Dar nu ploua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *