evrei

Ilan Laufer, un evreu, se plange in mod public cum ca este jignit si amenintat pe motive de facut declaratii de sutinere pesediste si evident ca in toate jignirile ce ii sunt aduse, cuvintele jidan si evreu imputit sunt folosite in mod constant si cu inversunare.

Scotand din context imputit si restul jignirilor, cum plm sa spui ca te-a jignit Gigel numindu-te evreu??? Cum? Nu asta esti? Ai fi poftit sa ti se spuna cu patos baaa, romane, in loc de baa evreule?

In fine, omul a facut ceva plangeri, a dat peste cap oftand melodramatic ochii sai de evreu si cam atat. Nu bag in seama zvonurile conform caruia distinsul sau tata, evreul Dan Laufer, distins medic stomatolog, ar fi bulit dintii mai multor pacienti. Poate ca da, poate ca nu, nu vorbim daca nu avem dovezi. Pun pariu ca si domnia sa s-ar simti atins daca cineva l-ar face evreu. Dar oameni buni, asta sunteti de cel putin 2000 de ani incoace! Ne mai adaptam si noi vremurilor si incetam sa ne mai dam raniti cand chiar nu e cazul, ca vai, noi suntem persecutati si Auschwitz si Birkenau si Antonescu? Hai ca se poate, faceti un efort…

Si inca una cu evrei

MCA România consideră gestul primarului Radu Mazăre, cel de a se prezenta public și in fața judecătorilor cu o infatisare (tunsoare, mustata) care o copiază pe cea a lui Adolf Hiltler ca fiind scandalos si provocator. La numai două zile după ce un cetatean roman, etnic german, a devenit Presedintele Romaniei, primarul Radu Mazăre a apărut public cu o tunsoare de tip Adolf Hitler. Este o dovadă, credem noi, de sfidare deliberata care sustine atat solicitarile noastre repetate cu privire la promulgarea Legii 107/2006, in ultima ei forma modificata cat si avertizarile noastre repetate cu privire la tolerarea unor astfel de aparitii  publice a unor functionari publici care sunt retribuiti inclusiv din taxele si impozitele platite de toti cetatenii romani, indiferent de apartenenta lor etnica, religioasa, etc.”

No shit! Nu ma innebuniti! Bai baieti, voi chiar ati luat-o razna de-a binelea? As fi avut aceeasi reactie chiar daca nu ati fi fost evrei ci papuasi sau brazilieni. Voi va auziti ce spuneti? Parctic va simtiti jigniti ca Mazare, un semi-mos libidinos in fata caruia se umezesc pizdutele dornice de afirmare, are o tunsoare cu cararea pe dreapta? Bai, ce-i cu voi? Daca o avea pe stanga nu mai era o aluzie la Hitler sau cum, ca nu ma prind?

Oare nu mai bine va concentrati voi pe treaba aia dubioasa cu Palestina si o lasati asa cum a picat pana nu picati voi in derizoriu mai rau decat e cazul? Zic si eu, nu e musai sa ma luati in seama, sunt o antisemita cunoscuta. Joke.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *