dragonul-rosu

Asaaaa, buun, deci am fost azi dimineata in Dragonul Rosu, raiul chinezariilor, paradisul evaziunii fiscale si templul tuturor vanzatorilor la bucata din Romania. Ce cautam? Cum ce, chilipiruri ca orice roman. Faza e urmatoarea: acum 3 ani aveam o prietena care detinea franciza pentru un mare magazin de toale , pantofi si home deco. Mare magazin, mare, cu preturi pe masura. Si stiam de la gagica sta ca in marea lor majoritate , aceste haine provin din centre comerciale precum Europa, Dragonul Rosu , China Town, Doraly si care or mai fi. Li se coseau etichete cu numele brandului in cauza si da-i bataie la vanzare cu ele. Deci nu, nu e un mit, chiar se practica si dovezile stau cu duiumul in Unirea Shopping Center si alte asemenea.

De ce va zisei asta? Pentru ca stiam ca daca ma duc sa cumpar o bluza din Dragonul Rosu si dau pe ea 5 lei , sau ca ma duc si o iau din mall cu 25 de lei, tot dracul ala e. Si cum fi-miu vroia blugi skinny, camasi slim-fit si alte rahaturi de gen, zic, hai sa mergem in Dragon.

Mai bine imi bagam un bat in cur. M-am trezit de nebuna la 6 si la 7 am plecat de acasa. La 8 eram deja acolo. Vanzoleala, aglomeratie cat cuprinde, haine si pantofi la gramada, care mai de care mai nasoale si prafuite. Si cel mei important, nu se vindeau decat EN-GROS!

Dupa maxim 30 de minute eram intr-un taxi si dusi am fost inspre Sun Plaza. M-am dus la New Yorker unde am gasit niste tricouri foarte misto cu 35-45 de lei bucata, blugi la 65 de lei si camasi slim-fit la 60 de lei. Aaa si am ami luat si doua hanorace la 100 de lei bucata, foarte misto si alea. In total am dat 700 de lei pe doua hanorace, 3 perechi de blugi si cateva tricouri. Nu intrasem pana atunci in New Yorker, noroc cu fi-miu ca ma mai domesticesc si eu si mai invat noi magazine. Spre deosebire de Takko , unde toate hainele par gata purtate, aici chiar mi-a placut.

Am intrat si pe la Deichman , unde aveau niste incaltari urate ca dracu, proaste calitativ si scumpe. NU fac reclama nimanui, repet, dar chiar asa uratenii, sa ma ierte Dumnezeu, nici de pomana nu le-as da. Nici cu Hervis sau Inter Sport nu mi-e rusine. Efectiv niste cacaturi execrabile. Prefer sa dau un ban in plus , dar sa stiu ca nu-si fute picioarele in incaltari proaste si ca nu se dezlipesc la prima ploaie.

In concluzie, Dragonul sucks, en-grosurile sucks si in general cu un buget de 1000 de lei poti imbraca decent un adolescent daca stii sa cumperi si in acelasi timp poate arata excelent daca stii sa combini toalele intre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *