Despre

Mă numesc Georgia şi întotdeauna am fost fascinată de cosmetice, acum am 37 de ani şi observ că fascinaţia creşte direct proporţional cu vârsta…

Acest blog s-a născut la sfârşit de 2011, iar aşteptările mele vizavi de ceea ce pot realiza prin el, erau pe atunci măreţe; între timp am depăşit etapa de naivitate şi am ajuns într-o fază în care ştiu exact ce mă interesează, ce doresc să transmit, ce nişă mă caracterizează şi cui mă adresez.

Principiul de bază după care funcţionez ca şi blogger este că niciodată nu scriu despre produse pe care nu le testez pe pielea mea o vreme. Îmi place să descopăr cosmetice care fac diferenţa şi să urmăresc efectele acestora în timp. Tot ceea ce scriu este din experienţă.

În general sunt pasionată de mărcile de lux şi de nişă. Câteodată mai experimentez în zona ‘low-end’, însă foarte rar mă intereseză atât de mult un asemenea produs, încât să scriu despre acesta.

Nu fac compromisuri şi nu testez orice! De regulă îmi cumpăr singură cosmeticele, dar se întâmplă şi să primesc – de fiecare dată menţionez acest lucru chiar de la începutul articolului. În cazul în care fac review unui produs primit, părerea mea este la fel de sinceră şi nu fac nici o diferenţă.

Totuşi, veţi găsi rar articole negative la mine pe blog; acest lucru se datorează faptului că nu testez decât ceea ce cred că mi se potriveşte; iar când accept colaborări cu anumite branduri, acestea se întâmplă doar în cazul în care sunt cu adevarat interesată de produsele respective.

Şi fiindcă depun eforturi pentru ca acest blog să existe, nu de mult am hotărât să introduc în cadrul unor articole, link-uri de afiliere pentru a încerca să monetizez munca pe care o fac.

Sper ca ceea ce scriu să vă inspire şi să vă informeze, iar eu vă mulţumesc fiindcă sunteţi aici!

Mai jos puteţi citi câteva chestii despre mine, iar dacă aveţi întrebări, le aştept cu drag!

Sunt obsedată de forma mâinilor (unghiilor). E primul lucru pe care îl remarc la alte persoane, mi se pare că mâinile scot la iveală o grămadă de detalii despre personalitatea noastră.

Practic Yoga de câţiva ani buni. Impactul a fost încă de la început unul foarte important şi m-am schimbat mult de când această disciplină face parte din rutina mea.

Sunt interesată de tot ceea ce este organic, sau cât mai aproape de natural. Iubesc oţetul şi îl folosesc de mulţi ani aproape exclusiv atunci când mă ocup de curăţenia locuinţei.

Sunt obsedată de ordine şi curăţenie. Pentru ca să pot funcţiona, toate obiectele trebuie să fie la locul lor şi să strălucească de curate ce sunt… detaliu ce mă oboseşte peste măsură.

Ador cărţile! Cititul este pentru mine esenţial, în plus, îmi place să admir biblioteca şi să simt mirosul volumelor.

Am creat acest blog datorită soţului…el a venit cu ideea, tot el mă susţine, se ocupă de partea tehnică şi de tot ceea ce se află în spatele acestei pagini.

Colecţionez stilouri, pixuri, creioane, carneţele şi reviste glossy.

Am o pasiune pentru copăceii bonzai, pentru bambus şi pentru floarea soarelui.

Mi-e teamă de pisici.

Posed 6 tatuaje şi am planuri pentru mai multe.

Am un fiu de 7 ani jumate care îmi seamănă mult…inclusiv în obsesii.

Ador avocado-urile.

Îmi place să tricotez.

Îmi place să petrec timpul singură.

Iubesc lavanda (culoarea, mirosul şi planta).

Când întâlnesc pe cineva pentru prima dată, îmi place să ghicesc semnul astrologic al persoanei respective.

Culoarea mea preferată este verdele.

Mi-ar plăcea să locuiesc în Noua Zeelandă.

Sunt fan Snooker & F1 & Rugby.

Sunt foarte încăpăţânată.

Îmi place să fac misto de mine însămi.

Sunt o iubitoare de artă în general, iar stilul meu preferat este Art Deco.

Sunt foarte interesată de Ayurveda.

Agatha Christie reprezintă mai mult decat o preferinţă, am senzaţia că în altă viată am cunoscut această scriitoare. Evident că am citit şi răscitit absolut tot ceea ce a scris.

Iubesc supa de legume

Un blog in care imi etalez gandurile si visele. Articolele sunt scrise avand la baza inspiratia mea sau siteuri de pe care m-am documentat dar nu tin loc de sfaturi de specialitate in niciunul din domeniile abordate.