Despre sexualitatea umana

Vi s-a intamplat vreodata sa aveti o incuietoare ( broasca, surub, lacat) blocata, intepenita pe care sa nu o puteti deschide? Normal ati chemat un lacatus care s-a uitat, a pus o picatura de ceva, a asteptat si incet, incet a deblocat problema.

Sexualitatea umana, care este complicata si complexa, se poate bloca usor ca un lacat. Avand in vedere ca la comportamentul nostru sexual participa partea centrala psiho, neuro, endocrin, relationala si partea periferica genitala, multe “lacate” se pot bloca, in acest labirint prea putin cunoscut.

Ce poate face lacatusul si cine este acesta?

In aceste cazuri sunt mai multi meseriasi: psihologul, urologul, ginecologul, andrologul, sexologul, endocrinologul, care pot ajuta.
Fiecare face ceva, aducand o picatura de informatie, educatie, ajutor psihologic sau medical pentru ca defectiunea sa fie rezolvata.
Ce trebuie sa faceti Dvs. sau cuplul perturbat in care va aflati, este sa decideti sa cautati solutia si sa accesati un meserias.

Acesta, cu o “picatura magica” de informatie, educatie, consiliere, tratament va poate ajuta sa rezolvati blocajul, altfel totul este un chin, o frustare, o neplacere, o deceptie, o teama.
Indrazniti si incercati pentru a va fii mai bine deoarece solutii exista.
Succes!

De corina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *