decathlon

Chiar, cine? Dupa esecul total la care am luat parte ieri, banuiesc ca Gigi de la sculerie face pe genunchi tiparele pentru hainele pe care le vindeti.

Cum plecarea in concediu cerea niste pantaloni de trening subtiri, zic hai lz Decathlon Pallady. Cu toate ca acum un an am avut parte de o mare surpriza, cand niste pantaloni Domyos, marca intens comercializata de Decathlon, s-au decolorat in ultimul hal la prima spalare,  am zis sa mai incerc o data.

Pentru mine am gasit repede caci au si masuri mari fara probleme, in special la pantaloni. La maieuri e alta treaba. Scrie marimea L , dar cred ca sunt gandite pentru grase fără țâțe pentru ca altfel nu imi explic cum poate sa joace lejer maieul pe burta, iar la sâni sa fie imposibil de purtat! Chiar nu știu după ce tipare lucrează.

In fine, tevatura mare e la Dani: omul meu are 1,75 inaltime si 75 de kg. Mai oameni buni de la Decathlon, cum naiba credeti voi ca e ok sa faceti niste treninguri la care bluza e ok, iar pantalonul are cracii supradimensionati atat pe lungime cat si pe latime si asta la masurile S sau M? Chiar credeti ca oamenii au trunchiul normal si picioare de elefanto-girafa?

Absolut toti pantalonii probati de Dani aveau un tur imens ce atarna si niste craci ce mergeau auflecați de doua ori. Si nu, nu era singurul cu aceasta problema. In jurul nostru era plin de domni carora le veneau bluzele , dar pantalonii nu sau invers. Circ. Nu mai spun de culorile manelistice si de luciul de „treling” de obor, ca deja intram in zona crepusculara. Intr-un final, am gasit niste treninguri  simple si frumoase, care cădeau perfect pe el, la Veer in Auchan Titan. Mai luasem de acolo de doua ori si imi placusera maxim.

Pretul: 165 de lei

Așadar, Inclin sa cred că Decathlon isi face tiparele ori pe   genunchi ori habar nu are de evolutia umana de la maimuta incoace. Punct

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *