Bine v-am regăsit! Astăzi, vă voi vorbi despre experiența mea la mall.

Nu am fost prezentă în ziua deschiderii marilor magazine și mult așteptatului Cinema City. Știam că va fi ceva mai aglomerat, așa că am preferat să mai aștept câteva zile pentru cumpărături( nu-mi place înghesuiala sau agitația)

Printre brandurile, pe care mi le doream se numără: Orsay, Gerovital sau Meli Melo.

Știu că pentru mulți, Sephora e unul dintre brand-urile de vârf, care se așteptau a fi aduse la noi în oraș. În ceea ce mă privește, nefiind o împătimită a machiajului, l-am primit, totuși, cu brațele deschise. Îmi place magazinul, pentru că diferă prin produsele cosmetice comercializate, cât și ca concept.La intrarea în magazin mi s-a oferit un voucher cu 20% reducere.

Am cutreierat majoritatea magazinelor, apoi am făcut o oprire la C & A, de unde mi-am achiziționat o bluză de sezon, cu accente argintii și sclipitoare. De asemenea, la casă am primit un voucher de 20% pentru cumpărăturile realizate în perioada 27.11-3.12.2017.

Următorul bifat a fost LC Waikiki. De aici, am cumpărat o pereche de mănuși, culoarea burgundi. Acestea au și funcție touch screen. Primele două degete, au la terminații un material special, ce permite navigarea pe smartphone.(fără a mai da mănușile jos)

La etajul superior, pot spune că era aproape full. Nu prea găseai o masă liberă pentru a putea servi ceva.Până la urmă, am reușit să prind un loc liber și m-am răsfățat cu o prăjitură Trio Ciocolat și o cafea Illy. Ca să închei, cum se cuvine sesiunea de shopping la mall.

Cine și cui vinde un sistem de boxe Edifier?

Cine și cui vinde?

O întrebare esențială în procesul de vânzare-cumpărare. Dacă în ceea ce privește vânzătorul știm deja, Edifier, rămâne să ne lămurim care e profilul cumpărătorului.

Cumpărătorii sunt diverși, așa că trebuie să ne adaptăm “discursul” pentru fiecare categorie în parte. Se mai întâmplă, să ți se vândă gogoși, dar cu muzica nu prea rezonează.De asemenea, să-ți fie prezentat produsul îmbrăcat într-o poleială strălucitoare, pentru a te concentra pe imaginea sa de ansamblu, nu și pe ce calități tehnice are. Prea multă tehnică cam strică, așa că mai bine schimbăm registrul pe aspectele practice și utile la casa omului.De data aceasta, voi fi vânzător de muzică.Să vedem, dacă ne prinde și acest rol.

– Bună ziua!

-Bună ziua! Ce v-a adus la noi, în magazin?

-Vântul reducerilor

-Cu ce vă putem ajuta?

-Aș dori un sistem audio, dar sunt indecis în privința acestuia. Ce mi-ați recomanda?

– Depinde ce anume căutați la acest produs.

-Caut multe, dar găsesc puține pe gustul meu.

-Înțeleg. Cum ar trebui să arate?

-Elegante, dar compacte. Să se remarce prin design.

– Îmi place ce aud.Înseamnă că recomandarea noastră va suna bine pentru dvs. Vă prezentăm boxele Edifier S2000Pro.

– Ochi și urechi…dar cel mai bine, s-ar preta o demonstrație.

– Desigur, doar să le conectez la o sursă de energie. Gata!

– Mhm…sună profi.

-Cu conexiunile, cum stăm?

-Mai mult decât bine.Multiple: optic, coaxial, aux, balance și Bluetooth.

– Promițător.

– Tot ne-am setat pe partea tehnică. Despre egalizatorul de sunet, ce-mi puteți spune?

– Se poate alege, după preferințe: vocal, monitor, clasic și dinamic.

-Din ce observ, nu vă arătați prea “dinamic” în a vă exprima părerea “vocal”.

-Momentan, merg pe clasic: pun în balanță opțiunile și după, le proiectez în “monitor”.Ca să fiu sincer, nu prea m-ați convins, de ce să aleg sistemul audio Edifier, în detrimentul altuia.

– Acest produs încorporează la un loc mai multe atu-ri: Design, sunet, calitate, eleganță și un aspect luxos. De ce să faceți excepție de la unul, când vă puteți bucura de toate, în același sistem.

-…de valori. Le-am putea spune și astfel. Pe acestea și nu numai, se bazează Edifier în realizarea produselor sale.

-Dar să punem punct și pe tehnologie... au ceva în comun?

-Sistemul include un planer magnetic, pentru o experiență acustică excelentă.De asemenea, îmbină stilul clasic cu accente moderne.

-Cum ați descrie această experiență?

-Puternică, datorită celor 130 watt și bass-ului de 5.5” cu diafragma din aluminiu.

-Până aici, mi-e destul de clar. Sper ca și difuzoarele, să emită la fel sunetul.

-Desigur, claritatea e alt punct forte al lui S2000Pro.

-E momentul să luăm o decizie. Din toate informațiile asimilate, îmi dau seama că merită, să investesc într-un astfel de sistem.Însă, a lipsit ceva.

-Ce anume?

-Puterea de convingere. Fiți mai siguri și mai fermi pe argumentele prin care susțineți un anumit produs. Nici tonul nu a fost chiar adecvat, nu denotă prea multă siguranță.Ca să plusez, pe partea de online, v-aș recomanda să realizați niște clipuri cu prezentările acestora, precum și cum ar facilita experiența muzicală sistemele Edifier.

– Mulțumim pentru opinii! Vom avea în vedere aceste aspecte. Contează pentru noi, feedback-ul primit din partea clienților.

– Până la urmă, care e decizia finală?

– L-am pus în coș. Pot plăti cu muzică sau cu note? (se amuză)

– Au și banii, sunetul lor…în banc(note)

– Achit cu numerar, că tot au (nume)(rar) E di fier, pe moldovenește s-ar traduce: sunet de fier sau nu?

-Le mai supunem la probe…între-timp

-La revedere!

-O zi bună! Vă mai așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *