Stim ca acest pas, casatoria, este unul dintre cele mai importante din viata. Este un eveniment special, plin de fast, de culoare si inedit.

Si, chiar daca exista o lunga lista de responsabilitati si aspecte de care trebuie sa se tina cont, cum ar fi, rochia, meniul, lista cu invitati, locatia sau acele marturii pentru nunta originale, nunta ramane una dintre cele mai asteptate ceremonii.

meniu-de-nunta

Cred ca te intrebi si tu de ce ar trebui sa te casatoresti! Care sunt avantajele? Oare sunt? Cu siguranta! Daca esti curioasa sa afli, atunci, ai sa ramai pe aceasta pagina si ai sa citesti in continuare!

  1. Se stabilieste o legatura profunda

Sau, cel putin, asa ar trebui! Ideea este ca, prin actul casatoriei, voi o sa aveti o legatura diferita de cea in care erati prieteni sau doar iubiti. Tu, practic, te casatoresti cu alesul inimii tale, cu cel pe care il consideri perechea ta in aceasta viata. Nu este romantic? Cum sa nu?

Casatoria este o expresie autentica a iubirii dintre voi doi si, as putea spune ca, si ultima forma de afirmare a ei. Ai sa vezi ca, odata cu trecerea timpului, relatia dintre voi doi va inflori si va deveni mai puternica si mai profunda. Insa, nu uita ca tine de voi amandoi sa munciti la ea.

  1. Veti avea o viata mai lunga impreuna

Sunt studii care afirma ca cei care se casatoresc traiesc mai mult decat cei care traiesc separat. De ce? Poate ca datorita faptului ca sunt mai fericiti. Vorbesc de ce cei care chiar traiesc acest sentiment in mod autentic.

Ideea este ca tu ai alaturi de tine o persoana in absolut toate momentele, si in cele frumoase si in cele mai putin placute; cand vei fi sanatoasa si cand nu te vei simti bine. Si aceasta prezenta iti va fi un sprijin real, care te va ajuta atunci cand vei avea nevoie.

  1. Iti vei dezvolta simtul responsabilitatii

Nu este usor sa iei o asemenea decizie care iti schimba viata cu 180°, nu-i asa? O hotarare de acest gen o iei numai dupa ce iti dai seama ca sentimentele tale sunt reale si ca iti doresti cu adevarat sa faci „marele pas”.

Esti pregatita sa gasesti solutii la toate problemele cu care voi doi o sa va confruntati si nu o sa dai „bir cu fugitii” la mama atunci cand „va veni furtuna”. Oricine poate renunta usor, dar nu si o persoana responsabila, asa cum esti si tu, asa-i?

tortul-miresei

  1. Vor exista beneficii de ordin financiar

Este adevarat ca unul dintre avantajele casatoriei este acela ca veti sta mai bine din punct de vedere financiar. Stii cum e cu cheltuielile atunci cand esti singura, nu? Sa stii ca in doi va fi mult mai usor si veti reusi sa gestionati altfel cheltuielile. Bine, cu conditia sa lucrati amandoi!

  1. O viata in doi este mai frumoasa

Cum sa nu fie mai frumoasa viata alaturi de sotul pe care l-ai ales? Ai sa vezi cum ai sa te simti cand o sa va plimbati numai voi doi, ca sot si sotie, in parc, de exemplu. Sentimentul va fi diferit de cel pe care il traiai atunci cand erati doar prieteni.

Ceea ce veti face impreuna va capata alte conotatii, mai profunde, mai calde si mai pline de drag. E ca si cum fiecare minut isi are propria existenta, oferind un sens autentic momentelor pe care le traiti impreuna!

  1. Relatii intime mai profunde si mai…dese

Este adevarat ca unul dintre cele mai faine aspecte ale casatoriei este acela ca poti avea relatii intime cand vrei si de cate ori vrei. Exceptiile sunt atat de putine si nici nu are rost sa mai amintesc de ele.

Ideea este ca voi doi puteti sa experimentati ce vreti si cum vreti. Si, aici, draga mea, te sfatuiesc sa iti folosesti imaginatia. De ce? Pentru ca, putina „sare si piper” o sa iti faca casnicia si mai frumoasa, dar si mai senzuala.

Asadar, crezi ca ai suficiente motive pentru care tu ar trebui sa te casatoresti? Sunt sigura ca ai sa gasesti si tu destul de multe, dupa ce ai sa faci marele pas.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *