De cate ori ma duc la coafor, la iesire arat mai rau decat la intrare. Pot sa jur ca toate coafezele au facut scoala la Drumuri si Poduri , sectia spatii verzi. Altfel nu imi explic de ce parul meu arata ca o matura ciuntita ,iar eu arat ca un butoi cu un mot in varf. Imaginati-va ca am un numar destul de kilograme, cam 80, ca am mai dat jos 22 din vara si prin urmare, fiind o femeie solida, arat ca dracu cu parul scurt. Niciodata nu mi-a stat bine asa, nici cand aveam 55 de kile, nici acum. Bai oameni buni, cred ca in 20 de ani de cand frecventez coaforurile, daca am gasit doua tipe sa ma tunda ca  lumea, e mare lucru.

Le spun clar ca vreau sa ma tunda in trepte, in V, in maxim 5 trepte ca doar asa parul meu capata un volum si o forma sexoasa rau, deci le dau indicatii clare si precise. Stiti cu ce ma trezesc in cap la final? Cu o freza de castron, parul tuns in doua trepte, una pana la umar si a doua pana unde o da Dumnezeu. parca sunt rockerii aia din anii 80. Parul e drept pana la linia umerilor  si apoi coboara brusc, fara nici o introducere, pana unde o fi. Ma scoate din minti, chiar nimeresc numai cretine. Pe ultima am vrut sa o bat. Literalmente. M-am repezit in capul ei cand am vazut ce cacat mi-a facut la par.

I-am cerut rosu burgundia, am ales culoarea impreuna, mi-a garantat ca iese fara probleme nuanta dorita si cand colo m-am trezit ca am dat 350 de lei pe un portocaliu-morcov, ceva horror. Acum sunt mai urata din doua motive: umblu cu parul prins din cauza tunsorii idioate si a parului portocaliu.

Daca stiti vreo coafeza ca lumea, ziceti ceva, nu taceti ca mutii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *