Cand ti se spune “Fii tu…” ce simti? Crezi ca inainte de acest indemn ai fost altcineva? Crezi ca oricat de mult te-ai stradui ai putea fi altcineva? “Fii Tu…” este o  fateta diferita a aceluiasi diamant. Si cu lipsa de autenticitate si fara lipsa de autenticitate, esti tu. La acel moment din viata ta…

In aceasta zi din viata mea, inteleg ca a fost nevoie de un drum, de acest drum si ca nu este necesar sa renunt la cine sunt si sa aleg sa fiu eu…(cliseu insuportabil pentru mine) pentru ca eu sunt oricum. Doar pot sa schimb felul in care ma uit la mine, la viata mea, la situatii, la oameni, la experiente. De aici si acum, de la fereastra mea, ar parea ca am renuntat la o parte din mine pentru a alege sa fiu eu. Zic “ar parea” pentru ca nu este asa. Inainte cine eram? Eram tu? Eram ea? Eram extraterestru?

Eram o alta fateta a aceluiasi diamant. Eram in curs de slefuire. In urma slefuirii, anumite parti se rotunjesc, altele se lumineaza, altele se ascut. Nu se arunca nimic, totul este pretios si reprezinta ceva, imbina rotunjimea cu ascutimea, imbina partea intunecata cu cea luminata. Nu se renunta la acele bucatele care pot fi desprinse in urma taierii diamantului.

Cine ai fost inainte daca acum “esti tu”? Erai tu, la acel moment insa tot TU. In anumite perioade ale vietii, stralucim mai mult cu fateta pe care o tinem la vedere, sub soare.

Orice ar fi sub soare acum, e luminat si straluceste. Poate ca maine, se transforma de la caldura soarelui si de la ploaie si devine mai clar si mai nobil. Si straluceste alta parte din tine. Esti tot tu. Crezi ca daca azi accepti “sa fii tu” si iaca “esti tu” si maine vine altcineva si iti spune iar “fii tu”, vei fi altcineva? Si cu doua zile inainte erai tot tu. Stralucind altfel.

Transformarea

Omul devine ceea ce gândeste. Ti-ai tradus vreodata in cuvinte simple ceea ce pare asa pompos? Gandul este o imagine pe care o trimiti in lumea invizibila. Am uitat ca exista si posibilitatea sa nu crezi in lumea invizibila. Tu stii ca sangele circula? Da. Il vezi? Nu. Si totusi, el circula. Stii ca daca apesi pe buton, lumina se aprinde, da? Da. Vezi cumva curentul electric? Nu. Si totusi, aprinde becul.

La fel si cu gandul. Creeaza imagini, hraneste-le cu puterea ta, da-le energie, viata. Gandul se alimenteaza cu sentimentele si emotiile tale. In final, gandul va deveni vizibil. Urmand legile Universului si tu poti sa materializezi, determina sa se intample ceea ce vrei. Incepi in plan mental, continui in plan emotional si ajungi in plan fizic. Atentie la ganduri! Ele sunt atat de inconstiente incat ajungem sa determinam ceea ce nu dorim, de fapt. Suntem singurii raspunzatori pentru ce suntem.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *